Ustvarite čudovit sijoč zrcalni učinek na svojih kreacijah. Idealno za uporabo na tortah, sladoledih, pecivih, kremah, mousseih in zamrznjenih sladicah.
Navodila za uporabo:
- Glazuro vlijemo v posodo in segrejemo na 35/40°C.
- Počasi mešamo, da dobimo homogeno zmes.
- Prelijemo čez zelo mrzlo torto.
- Za eno minuto damo v zamrzovalnik in okrasimo.
Lahko jo barvate z barvami v prahu, gelu ali pasti.
Sestavine: glukozni sirup, saharoza, voda, zgoščevalci: agar agar E406, pektin E440, modificiran škrob, regulatorji kislosti citronska kislina E330, natrijev citrat E331 konzervans: kalijev sorbat E202.
Alergeni: Lahko vsebuje jajca, arašide, sojo, mleko in oreščke.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1089kJ/260 kcal
- maščobe: 0g, od tega nasičene maščobe: 0g
- ogljikovi hidrati; 65g, od tega sladkorji: 50g
- beljakovine: 0,2g
- sol: 0g
Shranjujte v suhem protoru.
Proizvedeno v EU.