Cvetlično pasto – Pasta Bouquet lahko razvaljamo zelo na tanko in s tem ustvarimo realistično cvetje. Pri delu s pasto priporočamo, da jo vedno po uporabi zaprete v nepredušno posodo. Pasta bouquet se strdi bistveno hitreje kot fondant ali modelirni fondant.
Sestavine: sladkor (78%), glukozni sirup, kakavovo maslo, visoko oelinsko sončnično olje, koruzni škorb, rižev škrob, zgoščevalec E466 karboksimetil celuloza, aroma, konzervans E202 kalijev sorbat, regulator kislosti E330 citronska kislina.
Brez hidrogeniranih maščob. Brez glutena.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov, soje, mandljev, lešnikov, pistacij, oreščkov, mleko, žveplovega dioksida in sulfitov.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 1700 kJ / 403 kcal:
- Maščobe: 9,2 g, od tega nasičene maščobe: 5,5 g
- Ogljikovi hidrati: 80 g, od tega sladkorji: 53 g
- Beljakovine: 0 g
- Soli: 0,08 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.