BAM liofilizirane jagode zaradi svoje hrustljavosti postanejo nova zdrava razvada. Uporabite jih pri pripravi različnih tort, kot dodatek v jutranje kosmiče, z njimi popestrite dolgočasen okus jogurta. Zaradi oblike in arome lahko z njimi pripravite osvežilne pijače in navdušite na poletni zabavi. Liofilizirane jagode ob postopku liofilizacije ohranijo obliko, okus, barvo in aromo, kar podaljša rok uporabnosti, hkrati pa ne uniči vseh vitaminov in mineralov. Ker ob postopku ohranijo tudi svojo intenzivno barvo, lahko z njimi pripravite odlično čokolado torto, ki jo krasijo liofilizirane jagode. Zaradi krhke, a hrustljave sestave, lahko liofilizirane jagode razdrobimo v prah ali koščke in z njimi nadgradimo sladice v kozarcih. Izdelek je BREZ GLUTENA.
BAM liofilizirane jagode (40 g) so sadje pripravljeno po modernemu postopku, ki ga imenujemo liofiliziacija. Liofilizacija je postopek, s katerim sadju z hitrim zmrzovanjem in sušenjem odvamemo vso vlago, pri pa obdržimo struktura, zavidajočo barvo, aromo, vitamine in minerale. Zaradi hrustljave strukture lahko postanejo vaša nova zdrava razvada prigrizka pred televizijo, brez težav pa jih lahko uporabite pri pripravi sladic ali kot dodatek v jutranje kosmiče, jogurt ali svoj najboljši koktajl. Okus liofiliziranih jagod se odlične poveže z čokoladnim moussem, zaradi svoje hrustljave strukture pa jih lahko razdrobite v prah in z njimi popestrite polnila za torte.
Sestavine: Liofilizirane jagode.
Energijska in hranilna vrednost 136 kJ / 33 kcal
- Maščoba: 0,3 g (od tega nasičene: < 0,1 g)
- Ogljikovi hidrati: 7,7 g (od tega sladkorji: 4,9 g)
- Beljakovine: 0,7 g
- Vlaknine: 2 g
- Natrij: 1 mg
Izdelek shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku in hranite dobro zaprto.