Čokoladne žličke

Kalupi so izdelani iz plastike, silikona ali polikarbonata. Od teh treh so polikarbonatni najbolj priljubljeni po vsem svetu.😎
Čokolada iz polikarbonatnih kalupov, v nasprostju s silikonskim in plastičnim kalupom, prinaša popoln lesk in sijaj čokolade. Ti kalupi lahko toploto in temperaturo enakomerno porazdelijo po končnem izdelku.
Če uporabljate polikarbonatne kalupe in če ste čokolado pravilno stemperirali, nikoli ne boste opazili nobenih lis ali madežev na čokoladni lupini.😍🥳
Kalupi iz polikarbonata so trdni, vzdržljivi in ​​dolgotrajni. Dodatna prednost uporabe polikarbonatnih kalupov je, da so prozorni, zato lahko med postopkom izdelave čokolade vedno vidite kaj se s čokolado, medtem ko se trdi, dogaja. Preglednost prozornega kalupa vam bo pomagala pregledati vašo stvaritev, na primer barvo, vzorec itd., ki jih v neprozornih kalupih nebi videli, ne da bi čokolado vzeli ven.
💡Ideja: Naredite temperirane čokoladne žličke, na njih nabrizgajte karamelo, beli ali temni ganache in jo postrezite zraven vročega mleka ali kavice😍 Navdušenje in srečne brbončice so zagotovljene!

                              S klkom na sliko preveri artikel: