BAM GOLD čokolada je vrhunska bela čokolada s karamelo in karameliziranim mlekom. Ima intenziven karamelni okus z bogato noto po toffee-ju, maslu, smetani in pridihu soli. Zlata čokolada BAM je privlačne karamelne barve, da lahko z njo ustvarite pestre in dih jemajoče sladice. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše in enakomernejše topljenje čokolade. Primerna je za pripravo krem, mousse-ov, prelivov, ganašov, sladoledov, piškotov in različnih polnil. Čokolada je BREZ glutena.
Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namenjeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma. V kolekciji BAM se nahaja tudi izvrstna Bela čokolada v kapljicah.
BAM zlata čokolada (500 g) navdušuje z nežno zlato barvo. Okus čokolade se je razvijal kar dve leti, zato bo prepričala tudi najbolj zahtevne ljubitelje čokolade. Naravno zlata obarvana čokolada je ustvarjena tako, da ji je dodani karameliziran sladkor in mleko. Nastala je zlata čokolada z noto karamele, masla in smetane, z intenzivnim karamelnim in rahlo slanim okusom ter kremasto svileno teksturo. Uporabljamo jo lahko za različne kreme, oblive, prelive, modeliranje in dekoracijo.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Sestavine: Kakavovo maslo, sladkor, polnomastno mleko v prahu, mlečni sladkor, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, karameliziran sladkor 2%, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije, sol. Kakavovi deli najmanj 31,9%, najmanj 29,8% mlečnih delov, najmanj 7,1% mlečne maščobe.
Energijska in hranilna vrednost: 571 kcal / 2389 kJ
- Maščobe: 37,1 g (od tega nasičene: 22,5 g)
- Ogljikovi hidrati: 50,8 g (od tega sladkorji: 50,3 g)
- Vlaknine: 0,0 g
- Beljakovine: 8,0 g
- Sol: 0,51 g
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.