S to mešanico brez glutena lahko pripravite slastno masleno kremo. Idealno za obmazovanje ali kot polnilo. Po želji lahko dodate aromo za okus.
Mešanice brez glutena FunCakes se proizvajajo v objektu brez glutena. FunCakes lahko zagotovi, da mešanice vsebujejo manj kot 20 mg / 20 ppm glutena na kg. Večina ljudi s celiakijo ali občutljivostjo na gluten pri tej majhni količini ne dobi nobenih simptomov. Vsakdo, ki se drži stroge diete brez glutena, lahko uživa v varnih mešanicah za peko FunCakes.
Sestavine: sladkor,škrob (koruzni), dekstroza,rastlinsko olje (kokosovo), glukozni sirup, MLEČNE beljakovine, E340 kalijev fosfat, emulgator E472a acetatni estri mono- in digliceridov maščobnih kislin, E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, modificirn škrob E1414 acetiliran diškrobni fosfat, MLEKO v prahu (posneto), zgoščevalec E404 kalcijev alginat, stailizator E450 difosfat, regulator kislosti E339 natrijev fosfat, aroma, regulator kislosti E330 citronska kislina.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, soje in oreščkov.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1711 kJ / 404 kcal
- maščobe: 3 g, od tega nasičene 2,9 g
- ogljikovi hidrati: 93 g, od tega sladkorji 85 g
- beljakovine: 0,9 g
- sol: 0,3 g
Priprava: vse sestavine morajo biti na sobni temperaturi. Za 1 porcijo zmešajte 100 ml vode s 150 g mešanice in stepite z metlico. Potem pustite zmes počivati na sobni temperaturi vsaj 1 uro. Stepite 180 g zmehčanega maslana srednji kitrosti približno 2 minuti. Mešanici dodajte polovico zmehčanega masla in mešajte, dokler se zmes popolnoma ne vpije. Dodajte preostanek masla in mešajte še 5 minut pri visoki hitrosti.
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, ne izpostavljajte temperaturnim spremembam in virom toplote.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.