Glicerin je vsestranski izdelek. Dolgo ohranja svežino torte, izboljša teksturo domačega fondanta, preprečuje kristalizacijo sladkorja in preprečuje izsušitev maslene kreme.
Pred peko v testo za torte dodajte nekaj žličk glicerina, da bo torta dlje sveža. Glicerin v Royal Icingu dodaja sijaj in preprečuje, da bi se vaša glazura strdila in posušila. Olajša tudi nanašanje.
Preprečite kristalizacijo sladkorja z dodajanjem glicerina pri segrevanju sladkorja in vode na visoki temperaturi.
Glicerin lahko prepreči, da bi se maslena krema izsušila in ustvarila skorjo. Ohranja vašo masleno kremo svilnato gladko in pomaga pri pritrjevanju posipa ali okraskov na torto.
Deluje tudi kot mehčalec v sladicah.
Sestavine: E422 glicerol.
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
- V primeru polnjenja: quantum satis
- V primeru dekoracije, premaz: quantum satis
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Madžarskem.