Že pripravljena glazura za ustvarjanje drippinga na robu tort ali drugih sladic. Preliv, ki je znan tudi kot fondant glazura. Dodajte piškotom ali pecivu svetlečo belo glazuro, ki se po oblivanju strdi.
Navodila za uporabo: v posodo damo 60 g vroče vode in 500 g fondant glazure in dobro premešamo. Če želite dobiti aromatizirano glazuro, vodo nadomestite s 75 g kave. Glazuro lahko obarvate z jedilnimi barvami in dobite nešteto barvnih kombinacij. Pri tortah je priporočljivo, da je podlaga trdna in primerno ohlajena, da obliv lepo steče po robovih. Najbolj optimalen izgled dobite, če je torta premazana z masleno, ali ganashe kremo.
Namig: glazuro lahko uporabite tudi za okrasitev domačih krofov.
Sestavine: sladkor, sušeni glukozni sirup.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi rakov, rib, mehkužcev, arašidov, soje, mleka, oreščkov, zelene, gorčičnega semena, sezamovega semena, žveplovega dioksida in sulfitov in volčjega boba.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1700 kJ / 400 kcal:
- maščoba: 0 g, od tega nasičena maščobe: 0 g
- ogljikovi hidrati: 100 g, od tega sladkorji: 100 g
- beljakovine: 0 g
- sol: 0 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v EU.