Naredite dekoracijo iz fondanta, isomalta, sladkorne paste, marcipana, modelirne paste, čokolade, v videzu rustikalnega lesa. Vsi kalupi Karen Davies so narejeni v Veliki Britaniji in neodvisno testirani v Nemčiji, da se zagotovi skladnost z najvišjimi živilskimi standardi.
Navodila za uporabo: Maso dobro pregnetemo. Po potrebi fondant zmešajte s prahom Tylo. Naredite kroglico in maso v kalup dobro potisnite. Odstranite obliko iz kalupa. Po potrebi kalup predhodno posujemo s koruznim škorbom.

Velvet sprej zelen (FunCakes) 100ml
Model za izrez - kvadrat mini (Cake star)
Tekoča barva Colour mill svetlo zelena, 20ml
FunCakes sladkorna masa - elegant ivory 250g
Pekač za peko božičnega venčka Wilton
Kalup za čokoladno jajce 3 kom (PME)
Sladkorni posip - perlice mini roza, FunCakes 80g 









