Upravljanje s piškotki

Ko obiščete našo spletno stran, samodejno namestimo potrebne piškotke v vašo napravo, da se lahko naša spletna stran pravilno prikazuje in deluje. V vašo napravo lahko namestimo tudi neobvezne analitične in marketinške piškotke, če izberete možnost »Sprejmi vse«. Ti piškotki zbirajo in analizirajo različne informacije o vaši interakciji z našim spletno stranjo in drugimi spletnimi mesti za ciljno usmerjeno oglaševanje.... 

Vedno aktivni

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Funkcionalni piškotki pomagajo izvajati določene funkcionalnosti, kot je deljenje vsebine spletnega mesta na platformah družbenih medijev, zbiranje povratnih informacij in druge funkcionalnosti tretjih oseb.

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki za izboljšanje delovanja se uporabljajo za razumevanje in analizo ključnih kazalnikov uspešnosti spletnega mesta, kar pomaga pri zagotavljanju boljše uporabniške izkušnje za obiskovalce.

Drugi nekategorizirani piškotki so tisti, ki se analizirajo in še niso uvrščeni v kategorijo.

Čokoladne žličke

Kalupi so izdelani iz plastike, silikona ali polikarbonata. Od teh treh so polikarbonatni najbolj priljubljeni po vsem svetu.😎
Čokolada iz polikarbonatnih kalupov, v nasprostju s silikonskim in plastičnim kalupom, prinaša popoln lesk in sijaj čokolade. Ti kalupi lahko toploto in temperaturo enakomerno porazdelijo po končnem izdelku.
Če uporabljate polikarbonatne kalupe in če ste čokolado pravilno stemperirali, nikoli ne boste opazili nobenih lis ali madežev na čokoladni lupini.😍🥳
Kalupi iz polikarbonata so trdni, vzdržljivi in ​​dolgotrajni. Dodatna prednost uporabe polikarbonatnih kalupov je, da so prozorni, zato lahko med postopkom izdelave čokolade vedno vidite kaj se s čokolado, medtem ko se trdi, dogaja. Preglednost prozornega kalupa vam bo pomagala pregledati vašo stvaritev, na primer barvo, vzorec itd., ki jih v neprozornih kalupih nebi videli, ne da bi čokolado vzeli ven.
💡Ideja: Naredite temperirane čokoladne žličke, na njih nabrizgajte karamelo, beli ali temni ganache in jo postrezite zraven vročega mleka ali kavice😍 Navdušenje in srečne brbončice so zagotovljene!

                              S klkom na sliko preveri artikel: