BAM bela vroča čokolada s kokosom ustvari kremni napitek. Znamenite vroče čokolade običajno povezujemo s hladnimi jesenskimi ali zimskimi dnevi, a tokrat naše brbončice okus bele vroče čokolade ravno zaradi dodanih kokosovih kosmičev popelje v tropske kraje. Vroča čokolada navduši s priročnim pakiranjem, ki omogoča pripravo sedmih vročih napitkov.
BAM bela vroča čokolada s kokosom (220 g) ustvari kremno, okusa polno, a ravno prav gosto vročo čokolado, ki popestri hladne jesenske ali zimske dni. Bela vroča čokolada s kokosom brbončice navduši s tropskim okusom, kateremu lahko dodamo še hrustljave vaflje ali stepeno sladko smetano. Bela vroča čokolada s kokosom čaka v priročnem pakiranju in omogoča pripravo sedmih vročih čokolad. V vrečki se skriva tudi dozirna žlička, ki omogoča lažje doziranje in pripravo vroče čokolade. Postrežemo jo lahko skupaj z BAM mini sladkornimi penicami in ji ob bok postavimo še okus bele čokolade z lešniki ali pa dekadenten okus extra temne vroče čokolade.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi soje, oreščkov in žveplovega dioksida.
-
Maščobe 2,4 g, Od tega nasičene 1,7 g
-
Ogljikovi hidrati 25 g, Od tega sladkorji 19 g
-
Prehranske vlaknine0 g
-
Beljakovine 1,9 g g
-
Sol 0,15 g
- 125 ml mleka segrejemo. Segretemu mleku (125 ml) postopoma dodamo eno merico BAM vroče čokolade (32 g) in dobro premešamo.
- Mešanico segrevamo do vretja in pri tem pogosteje mešamo, da preprečimo nastanek grudic. Napitek pustimo vreti do želene gostote. Za še bolj gosto različico uporabimo 100 ml mleka.
K vroči čokoladi lahko dodamo še mini marshmallow penice, vanilijevo ali lešnikovo pasto in postrežemo.
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Vročo čokolado shranjujemo pri temperaturi med 5 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v EU.