BAM bela vroča čokolada z lešniki navduši z okusom kremne bele čokolade, ki se ji pridruži bogat okus lešnikov. Belo vročo čokolado z lešniki najdete v priročni embalaži, ki omogoča pripravo približno sedmih vročih čokolad, Priročna embalaža omogoča tesno zapiranje, v njej pa se skriva tudi dozirna vrečka, ki omogoča enostavnejše doziranje in pripravo porcijske vroče čokolade. Vročo čokolado lahko postrežemo s sladkornimi penicami in stepeno sladko smetano.
BAM bela vroča čokolada z lešniki (220 g) vaše brbončice razvaja z okusom sladke in kremne bele čokolade, katere okus obogati prah lešnikov. BAM vroče čokolade smo tokrat pospravili v priročne embalaže s tesnim zapiranjem. V embalaži čaka tudi dozirna žlička, ki omogoča lažje doziranje in tako olajša pripravo porcijske vroče čokolade. Znamenit vroč napitek lahko popestrimo tudi z BAM mini sladkornimi penicami in stepeno sladko smetano. Ob okus bele vroče čokolade z lešniki lahko postavimo tudi okus klasične vroče čokolade ali vroče čokolade z lešniki.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi soje in žveplovega dioksida.
-
Energijska vrednost 825 kJ / 197 kcal
-
Maščobe 6,3 g, od tega nasičene 4,2 g
-
Ogljikovi hidrati 30 g, Od tega sladkorji 24 g
-
Prehranske vlaknine0 g
-
Beljakovine 6,0 g
-
Sol 0,15
- 125 ml mleka segrejemo. Segretemu mleku (125 ml) postopoma dodamo eno merico BAM vroče čokolade (32 g) in dobro premešamo.
- Mešanico segrevamo do vretja in pri tem pogosteje mešamo, da preprečimo nastanek grudic. Napitek pustimo vreti do želene gostote. Za še bolj gosto različico uporabimo 100 ml mleka.
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Vročo čokolado shranjujemo pri temperaturi med 5 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v EU.