BAM Mešanica za Cheesecake nadev je izvrstna mešanica za pripravo cheesecake slaščic doma. Mešanica ustvari okusno, puhasto in lahko Cheesecake kremo, brez peke. Priprava je zelo preprosta, saj se mešanico preprosto zmeša z vodo in stepeno sladko smetano. Cheesecake nadevu lahko po okusu dodate piškotno dno ali biskvit ter še dodatno popestrite okus s svežim sadjem ali sadnim kompotom. Mešanica je brez glutena.
BAM mešanica za cheesecake (200 g) vas bo navdušila s svojo enostavno in izjemno hitro pripravo. Mešanica bo ustvarila delikaten in puhast nadev, ki ga lahko uporabite za pripravo cheesecake tort, sladic v kozarcu ali kot nadev pit. Cheesecake nadev ne potrebuje dodatne peke in je zato priprava sladice še hitrejša. Priporočamo, da cheesecake nadev obogatite s svežim sadjem ali s kompotom, dodate lahko tudi domače piškotno dno ali domač biskvit in ustvarite pravo Cheesecake torto!
Možnosti za uporabo je veliko, pustite svoji domišljiji prosto pot in pripravite odlične sladice.
Sestavine: Sladkor, quark v prahu, živalska želatina (goveja), modificiran škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kilsina (E330), dehidriran glukozni sirup, arome.
Lahko vsebuje sledi soje.
Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost: 1650 kJ / 390 kcal
- Maščobe: 0,6 g (od tega nasičene: 0 g)
- Ogljikovi hidrati: 81,4 g (od tega sladkorji: 75,6 g)
- Beljakovine: 13,1 g
- Sol: 0,11 g
- Mešanico za Cheesecake (200g) dobro zmešajte s 500ml vode (10-15C).
- Nesladkano smetano (500g) v posebni posodi stepite in jo postopoma dodajte v zmes mešanice in vode.
- Zmes prestavite v primerne modele in postavite v hladilnik za vsaj 2 uri ali v zamrzovalnik za vsaj 40 minut.
Za pripravo manjših količin se lahko ustrezno prilagodi količine mešanice, vode in stepene smetane. Priporočamo, da cheesecake nadev obogatite s svežim sadjem ali s kompotom, dodate lahko tudi domače piškotno dno ali domač biskvit in ustvarite pravo Cheesecake torto! Pripravljen Cheesecake nadev hranite v hladilniku.
Shranjevanje izdelka
Cheesecake mešanico shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako Cheesecake mešanica naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.