BAM preliv Pasijonka je sadni pripravek, ki vsebuje več kot 70% delež prijetno kiselkaste pasijonke. Pasijonka je izredno aromatičen sadež prijetno kiselkastega okusa in se kot ta odlično poveže s sladicami z nežno in sladko strukturo kot sta panna cotta ali vedno bolj popularen cheesecake. S svojo živo barvo sladicam ne doda le prijetno osvežilnega okusa ampak poskrbi za navdušenje tako z okusom kot z izgledom. Sadni pripravek je zaradi osvežujočega okusa primeren tudi za pripravo osvežilnih kokteljov ali drugih pijač, ki so nepogrešljiva sestavina poletnih vrtnih zabav. Izdelek je brez glutena.
BAM izdelki za peko so pripravljeni vsem tistim, ki z veseljem ustvarjate z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
Izdelki za peko BAM so namenjeni vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstnimi izdelki za pripravo sladic.
BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!
Sestavine: Pasijonka (70 %), sladkor, koruzni škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat (>1 %), naravna aroma (>1 %).
Izdelek lahko vsebuje sledi soje, sezama, stevie, arašidov in drugih oreščkov.
Energijska in hranilna vrednost na 100 ml: 487 kJ / 116 kcal
- Maščobe: 0,7 g (od tega nasičenih: 0,1 g)
- Ogljikovi hidrati: 27,7 g (od tega sladkorji: 14 g)
- Beljakovine: 2,2 g
- Sol: 0 g
Preliv shranjujemo na hladnem, pri temperaturi do največ 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 20°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni sončni svetlobi. Po odprtju, hranite dobro zaprto, v hladilniku in porabite v roku 5 dni.