Karakteristika čokolade: Callebaut W2NV
- Vsebnost kakavovih delov: 28%
- Vsebnost mleka: 23%
- Oblika: majhni diski, Callets™
- Viskoznost: ***
- Okus: zelo lepo uravnotežen, mlečen, kremast.
- Uporaba čokolade: zelo univerzalna bela čokolada, ki jo lahko uporabljamo za vlivanje, tablice, kreme, pralineje, mousse …
Velja za najbolj prodajano belo čokolado na svetu.
Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se uliva, a ve v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen.
Viskoznost označujemo z zvezdicami
* dekoracije
** figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
*** oblivanje, figure, školjke pralinejev, polnila, ganaši, dekoracije
**** oblivanje, školjke pralinejev, dekoracije
***** oblivanje * zelo viskozno
***** zelo tekoče
Vsaka zvezdica več, pomeni več kakavovega masla in bolj tekoča čokolada.
Sestavine:
sladkor, kakavovo maslo, polnomastno MLEKO v prahu, emulgator: SOJIN lecitin, aroma vanilije. Kakavovi deli 29,5% (+/-1,5), mlečni deli 23% (+/- 1), mlečna mačoba 6,3% (+/-0,5).
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.