Odličen izbor najboljše belgijske čokolade visoke kakovosti. Uporablja se kot sestavina za katero koli vrsto pripravka. Sestava v diskih olajša fazo temperiranja čokolade.
- Priporočena temperatura za pripravo čokolad je 28/29 °C.
- Idealno za pripravo krem in ganachejev.
- Odlično kot sestavina za slaščice in kolačke: zaradi svoje posebne konsistence se zlahka topi in zmeša s katero koli vrsto mas.
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno MLEKO v prahu, emulgator SOJIN lecitin, naravna aroma vanilije.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi rakov, rib, mehkužcev, arašidov, oreščkov, zelene, gorčičnega in sezamovega semena, žveploveg dioksida in sulfitov ter volčjega boba.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 2488 kJ / 595 kcal
- maščobe: 41 g, od tega nasičene: 24,7 g
- ogljikovi hidrati: 50,1 g, od tega sladkori: 49,9 g
- vlaknine: 0 g
- beljakovine: 6 g
- sol: 0,21 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru, zaščitenem pred direktno sončno svetlobo.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Belgiji.