Čokolada, ki se tali, za izdelavo bonbonov, čokoladnih okraskov, glazur ali drippinga.
Lahko jo uporabite tudi kot obliv za sveže sadu.
Narejeno iz prave belgijske čokolade.
Priprava: Stopite v mikrovalovni. Stali se pri max. 800W v skledi. Dobro premešajte vsakih 15-20 sekund. Ustavimo segrevanje, ko se skoraj popolnoma stalijo (vidni so še majhni delci). Mešajte, do gladkega. Utrdite v hladilniku (10-15 min.). Če želite obliti čim tanjše, dodajte nekaj kapljic rastlinskega olja.
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo (30%), polnomastno mleko v prahu, E322 lecitin (soja), naravna aroma vanilije.
Alergeni: laktoza (mleko) in soja.
Izdelek ima Halal certifikat.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 2379kJ / 569 kcal
- maščobe: 35,8 g – od tega nasičene 21,6g
- ogljikovi hidrati: 55,3 g – od tega sladkorji: 54,9g
- beljakovine: 6g
- sol: 0,2g
Shranjujte v suhem in temnem prostoru.
Proizvedeno v EU.