Sladkorna masa z okusom vanilije. Za najboljši rezultat je priporočljiv naslednji postopek: Pustite, da sladkorna masa doseže sobno temperaturo, nato jo gnetemo, dokler ni gladka in elastična. Posujte delovno površino z malo sladkorja v prahu in fondant z valjarjem enakomerno razvaljajte (debelina 2-3 mm). Primerno za pokrivanje torte in izrezovanje oblik. Primerno tudi za barvanje z živilskimi barvami. Za najboljše rezultate pustite, da fondant eno uro po barvanju pokrit počiva. Pred nadaljnjo obdelavo sladkorno maso znova zgnetemo. Za prekrivanje okrogle torte s premerom 20 cm, boste potrebovali približno 500 g fondanta.
Sestavine: sladkor (79 %), rastlinska maščoba (palminih jedrc, palmina), glukozni sirup, voda, vlažilec E422 glicerol, emulgator E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, E415 ksantan gumi, E466 karboksimetil celuloza, konzervans E200 sorbinska kislina, kislina E330 citronska kislina, naravne arome, barvila E102 tartrazin, E129 alura rdeče AC.
E102 in E129 lahko škodljivo vplivata na aktivnost in pozornost otrok.
Alergeni: lahko vsebuje sledi mandljev.
Ta izdelek ima Halal in košer-D certifikat in je brez glutena (NL-090-122).
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1685 kJ / 403 kcal
- Maščobe: 6,7 g, od tega nasičene maščobe: 4,6 g
- Ogljikovi hidrati: 85,2 g, od tega sladkorji: 82,8 g
- Beljakovine: 0 g
- Sol: 0,1 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.