Sladkorna masa z okusom maline.
Za najboljši rezultat je priporočljiv naslednji postopek: Pustite, da sladkorna masa doseže sobno temperaturo, nato jo gnetemo, dokler ni gladka in elastična. Posujte delovno površino z malo sladkorja v prahu in fondant z valjarjem enakomerno razvaljajte (debelina 2-3 mm). Primerno za pokrivanje torte in izrezovanje oblik. Primerno tudi za barvanje z živilskimi barvami. Za najboljše rezultate pustite, da fondant eno uro po barvanju pokrit počiva. Pred nadaljnjo obdelavo sladkorno maso znova zgnetemo. Za prekrivanje okrogle torte s premerom 20 cm, boste potrebovali približno 500 g fondanta.
Sestavine: sladkor (79%), glukozni sirup, rastlinska maščoba (palmino jedro, palma), E422 glicerol, E415 ksantan gumi, E466 karboksimetil celuloza, sredstvo za uravnavanje kislosti E330 citronska kislina, koncentrat hibiskusa, naravna aroma, emulgator E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, konzervans E200 sorbinska kislina, barvila E122 azorubin, E129 alura rdeče AC.
Alergeni: lahko vsebuje sledi mandljev.
E122 in E129 lahko škodljivo vplivata na aktivnost in pozornost otrok.
Ta izdelek ima Košer certifikat in je brez glutena (NL-090-047).
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1649 kJ / 390 kcal
- Maščobe: 5,3 g, od tega nasičene maščobe: 3,7 g
- Ogljikovi hidrati: 85,5 g, od tega sladkorji: 84,6 g
- Beljakovine: 0 g
- Sol: 0,1 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.