Za najboljši rezultat je priporočljiv naslednji postopek: Pustite, da sladkorna masa doseže sobno temperaturo, nato jo gnetemo, dokler ni gladka in elastična. Posujte delovno površino z malo sladkorja v prahu in fondant z valjarjem enakomerno razvaljajte (debelina 2-3 mm). Primerno za pokrivanje torte in izrezovanje oblik. Primerno tudi za barvanje z živilskimi barvami. Za najboljše rezultate pustite, da fondant eno uro po barvanju pokrit počiva. Pred nadaljnjo obdelavo sladkorno maso znova zgnetemo. Za prekrivanje okrogle torte s premerom 20 cm, boste potrebovali približno 500 g fondanta.
Sestavine: sladkor (79%), rastlinska maščoba (palmino jedro, palma), glukozni sirup, voda, emulgator E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, barvila E120 karminska kislina, E141 bakrov kompleks klorofila, E153 rastlinsko oglje, konzervans E200 sorbinska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti E330 citronska kislina, aroma.
Alergeni: lahko vsebuje sledi mandljev.
Ta izdelek je brez glutena (NL-090-233).
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1694 kJ / 401 kcal
- Maščobe: 6,7 g, od tega nasičene maščobe: 4,6 g
- Ogljikovi hidrati: 86 g, od tega sladkorji: 83 g
- Beljakovine: 0 g
- Sol: 0,12 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.