Z glazurnim prelivom ustvarite čudovit zgornji sloj na vaših sladicah. Glazurni preliv je znan tudi kot hladen gel.
Sestavine: glukozni sirup, voda, želirno sredstvo: E440 pektin, E401 natrijev alginat, E407 karagenan, regulator kislosti: E330 citronska kislina, E331 natrijev citrat, E327 kalcijev laktat, E341 kalcijev fosfat, konzervans: E202 kalijev sorbat, aroma.
Alergeni: Lahko vsebuje sledove glutena, soje, oreščkov in sulfitov.
Navodila za uporabo: za hladno uporabo namažemo s paletnim nožem. Glazuro lahko obarvate. Pred uporabo dobro premešajte.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1071kJ/252 kcal
- maščobe: 0g, od tega nasičene maščobe: 0g
- ogljikovi hidrati; 63g, od tega sladkorji: 63g
- beljakovine: 0g
- sol: 0,2g
Proizvedeno v EU.