Mešanica za pripravo glazure za ustvarjanje drippinga na robu tort ali drugih sladic. Preliv, ki je znan tudi kot fondant glazura. Dodajte piškotom ali pecivu svetlečo belo glazuro, ki se po oblivanju strdi.Nasvet: glazuro uporabite tudi za okrasitev domačih krofov.
Priprava: 100 g mešanice zmešajte s 14 ml vroče vode iz pipe, da dobite fondant glazuro. Možno barvanje. Pred uporabo dobro premešajte. Če fondant glazura postane trda, jo postavite v mikrovalovno pečico za 10-15 sekund in ponovno premešajte.
Sestavine: sladkor, glukozni sirup.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g: 1607 kJ / 384 kcal
- Maščobe 0 g od tega nasičene maščobe 0 g
- Ogljikovi hidrati 100 g od tega sladkorji 92 g
- Beljakovine 0 g
- Sol 0 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.