Komplet velikih številk za izrez iz sladkorne mase. številke so velikosti približno 30mm.
Set vsebuje številke od 0 do 9.
Uporaba: sladkorno maso ali marcipan je najboljše pomešati z malo Tylose praška. Razvaljajte sladkorno ali modelirno maso na trakce. Trakec postavite vertikalno. Izberite želeno črko in izsekovalec postavite na maso horizontalno. Dobro pritisnite z roko in nežno premaknite izsekovalec v vse smeri da naredite čisti rez. Če vam masa ostane v modelu, rahlo udarite z izsekovalcem po robu delovne površine.
Rezalniki so narejeni iz plastike, ki je primerna za stik s hrano. Priložena so popolna navodila za uporabo.

Stojalo za mini kornetke belo
Bam preliv pasijonka, 200 ml
Barva za airbrush črna 30g - Fractal
Model za izrez - ukrivljen list
Model za čokolado ali bombone Halloween buče (Wilton)
Model za izrez cvet PME, 4 kom. 









