Lea Grom, avtorica knjige, je že ob izdaji prve knjige Moderne torte in sladice vedela, da bo sledilo njeno nadaljevanje.
Poleg običajnih receptov v knjigi najdeš tudi recepte za brezglutenske, brezlaktozne in veganske sladice, eksotične, bolj posebne kombinacije okusov ter nenazadnje različne alternative, ki jih lahko pri sestavljanju in dekoraciji tort uporabiš namesto klasične maslene kreme.
Da bo vsebina knjige še bolj bogata, pa sem k deljenju receptov povabila še nekaj drugih uspešnih sladkih ustvarjalcev v Sloveniji.
Knjiga zajema 10 glavnih poglavij:
• Sladice
• Torte
• Temperiranje čokolade
• Figurice za torto
• Barvanje maslene kreme in črna maslena krema
• Koraki do popolne dekoracije torte
• Wafer papir torte
• Travniška torta in sladice
• Dodatni hitri nasveti za peko in dekoracijo
•Nepogrešljive znamke sestavin in pripomočkov
Vse recepte in različne tehnike dopolnjujejo fotografije, nekatere bolj kompleksne tehnike pa so podkrepljene še z natančno razdelanimi grafikami, tabelami in video tutoriali na Youtube kanalu Stories by Lea.
*Pri nakupu knjige ni možno izkoristit popustov in promo kod.