Lea Grom, avtorica knjige, je že ob izdaji prve knjige Moderne torte in sladice vedela, da bo sledilo njeno nadaljevanje.
Njen tretji del najbolj obširen in vas bo navdušil z največ recepti za moderne torte in sladice doslej, osnovani pa so tako, da so okusi, oblike in vrste sladic predstavljene na sodoben, drugačen in trendovski način.
V knjigi boste našli ogromno receptov za različne komponente, ki se jih iz povsem osnovnih sestavin lahko izdela doma – spoznali boste kaj so cremeuxi, curdi, coulisi, pralineji, slaščičarske kreme, mousseline, marquise, namelake, chiffon in financier biskvit, choux in craquelin testo, crust muffin testo in še in še.
Knjiga je namenjena vsem, ki uživate v peki, saj se recepti po zahtevnosti med seboj razlikujejo, zato predznanje o peki ni nujno potrebno.
Vse recepte in različne tehnike dopolnjujejo fotografije, nekatere bolj kompleksne tehnike pa so podkrepljene še z natančno razdelanimi grafikami, tabelami in video tutoriali na Youtube kanalu Stories by Lea.
*Pri nakupu knjige ni možno izkoristit popustov in promo kod.