BAM liofilizirane maline zaradi svoje hrustljavosti postanejo nova zdrava razvada, brez težav pa jih lahko uporabite pri pripravi sladic ali kot dodatek v jutranje kosmiče, jogurt ali z njimi popestrite svoj najljubši koktajl. Liofilizirane maline ob postopku liofilizacije ohranijo obliko, okus, barvo in aromo, kar podaljša rok uporabnosti, hkrati pa ne uniči vseh vitaminov in mineralov malin. Ker ob postopku ohranijo tudi svojo intenzivno barvo, bodo vašo naslednjo sladico ponesle na najvišji slaščičarski nivo. Zaradi krhke, a hrustljave sestave, lahko liofilizirane maline razdrobimo v prah in z njim popestrimo polnila za torte. Izdelek je BREZ GLUTENA.
BAM liofilizirane maline (40 g) so sadje pripravljeno po modernemu postopku, ki ga imenujemo liofiliziacija. Liofilizacija je postopek, s katerim sadju z hitrim zmrzovanjem in sušenjem odvamemo vso vlago, pri pa obdržimo struktura, zavidajočo rdečo barvo, aromo, vitamine in minerale. Zaradi hrustljave strukture lahko postanejo vaša nova zdrava razvada prigrizka pred televizijo, brez težav pa jih lahko uporabite pri pripravi sladic ali kot dodatek v jutranje kosmiče, jogurt ali svoj najboljši koktajl. Ker ob postopku liofilizacije ohranijo tudi svojo intenzivno barvo, bodo vašo naslednjo sladico ponesle na najvišji slaščičarski nivo. Zaradi krhke sestave, lahko liofilizirane maline razdrobimo v prah in z njim popestrimo polnila za torte.
Sestavine: Liofilizirane maline.
Energijska in hranilna vrednost 1127 kJ / 263 kcal
- Maščoba: 1,9 g (od tega nasičene: 0 g)
- Ogljikovi hidrati: 30,1 g (od tega sladkorji: 30,1 g)
- Beljakovine: 8,1 g
- Vlaknine: 29,3 g
- Natrij: 0,01 g
Izdelek shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku in hranite dobro zaprto.