Z mešanico FunCakes za biskvit torto enostavno ustvarite najboljšo podlago za torto. S to enostavno pripravljeno mešanico za peko lahko naredite puhaste, visoke in enakomerne biskvitne torte. S to mešanico za peko lahko enostavno naredite čudovito lahkoten biskvit, ki je odlična osnova za številne torte.
Jajca in vodo dodajte samo, da spečete popolnoma enakomerno in puhasto torto. Torta ima že vaniljev okus, lahko pa dodate nekaj limonine lupine ali arome, če želite okrepiti okus.
Priprava: Oglejte si tabelo količin na embalaži, kjer najdete razmerja in čas pečenja. Pečico segrejte na 175 ° C (konvekcijska pečica 160 ° C). Sestavine morajo biti na sobni temperaturi. V posodo damo mešanico, jajca in vodo. Mešajte pri visoki hitrosti 7-8 minut. Nato mešajte pri nizki hitrosti še 2-3 minute. Testo vlijemo v namaščen pekač (poln od 1/2 do 2/3). Torto postavite v pečico in je med peko ne odpirajte. Torto takoj po peki pustite, da se ohladi na rešetki za torte.
Sestavine: sladkor, PŠENIČNA moka, PŠENIČNI škrob, emulgator E472b laktatni estri mono- in digliceridov maščobnih kislin (palma, repično seme), E477 propan 1,2-diolni estri maščobnih kislin (palma), sredstvo za vzhajanje E500 natrijev karbonat, E341 kalcijev fosfat, E450 difosfat, E336 kalijev tartrat, E575 glukonodelta lakton, glukozni sirup (posušen), MLEKO v prahu (posneto), sol, aroma, zgoščevalec E415 ksantan gumi.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, soje in volčjega boba.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1648 kJ / 394 kcal
- maščobe: 3,1 g, od tega nasičene 2,7 g
- ogljikovi hidrati: 87 g, od tega sladkorji 44 g
- beljakovine: 3,5 g
- sol: 1 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.