Mešanica vam olajša ustvarjanje cupcakov. S to mešanico boste naredili popolnoma enakomerne cupcakes brez glutena, z okusom vanilije.
Priprava: Oglejte si tabelo količin na embalaži, kjer najdete razmerja in čas pečenja. Pečico segrejte na 175 ° C (konvekcijska pečica 160 ° C). Sestavine morajo biti na sobni temperaturi. Za 20-24 kolačkov zmešajte 500 g mešanice, 200 g masla in 250 g jajc (5 kosov). Mešajte pri nizki hitrosti 3 minute, da dobite gladko zmes. Pekač za mafine obložite s papirnatimi peki modelčki, z žlico za sladoled do polovice napolnite modelčke z maso. Pečemo 30-35 minut
V posodo damo mešanico, jajca in vodo. Mešajte pri visoki hitrosti 7-8 minut. Nato mešajte pri nizki hitrosti še 2-3 minute. Testo vlijemo v namaščen pekač (poln od 1/2 do 2/3). Postavite jih v pečico in je med peko ne odpirajte. Takoj po peki jih pustite, da se ohladijo na rešetki.
Sestavine: sladkor, riževa moka, škrob (koruzni), emulgator E420 sorbitol, škrob (rižev), sredstvo za vzhajanje E450 difosfat, E500 natrijev karbonat, emulgator E475 poliglicerolni estri maščobnih kislin, E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, emulgator E412 guar gumi, E475 poliglicerolni estri maščobnih kislin, E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, E412 guar gumi, E466 karboksimetil celuloza, sol, sredstvo za uravavanje kislosti E575 glukonodelta lakton, aroma.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, soje, mleka in oreščkov.
Brez glutena.
Izdelek ima Halal certifikat.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1546 kJ / 364 kcal
- maščobe: 0,2 g, od tega nasičena maščoba 0,1 g
- ogljikovi hidrati: 88 g, od tega sladkorji 46 g
- beljakovine: 2,5 g
- sol: 0,65 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.