Za pripravo meringue in pavlove: 300 g mešanice stepamo z 90 g vroče vode približno 10 minut, dokler ne dobimo čvrste zmesi. Mešanico prenesite v vrečko in na pergamentnem papirju oblikujete majhne kupčke.. Pečemo približno 2 uri v predhodno ogreti pečici na 60-80 °C.
Idealno za stabilizacijo maslene kreme: uporabite svoj običajni recept in dodajte 30 g mešanice na 500 g masla. Dobili boste popolno masleno kremo!
Sestavine: sladkor, MLEČNE beljakovine, maltodekstrin, sol, arome, regulator kislosti E330 citronska kislina.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, rakov, rib, mehkužcev, arašidov, soje, oreščkov, zelene, gorčičnega semena, sezamovega semena, žveplovega dioksida in sulfitov in volčjega boba.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1692 kJ / 398 kcal:
- maščoba: 0 g, od tega nasičena maščobe: 0 g
- ogljikovi hidrati: 98 g, od trega sladkorji: 98 g
- beljakovine: 0,8 g
- sol: 0,243 g
- vlaknine: 0 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.