Posebej zasnovana modelirna pasta iz Saracina je popoln izdelek za umetnike in dekoraterje tort. Je prožna in elastična, brez nevarnosti, da bi se raztrgala ali zlomila.
Pasta Scultura je zasnovana tako, da zagotavlja brezhiben in gladek zaključek za enostavno modeliranje in okrasitev, poleg tega pa se dobro posuši in tako omogoči oblikovanje tudi najbolj podrobnih in zapletenih skulptur in figur.
Čeprav se ta pasta močno posuši, jo je še vedno mogoče razrezati in celo predelati z nežno toploto, če so potrebni manjši popravki ali spremembe.
Pasta je lahko na začetku trda, vendar se po ravnanju in segrevanju kmalu zrahlja. Po potrebi jo lahko za približno 10 sekund damo v mikrovalovno pečico, da se zmehča.
Sestavine: nadomestna čokolada 78% (sladkor, frakcionirana in popolnoma hidrogenirana maščoba (palmovo jedro), MLEKO iz sirotke v prahu, polnomastno MLEKO v prahu, emulgatorji E322 lecitin, E492 sorbitan tristearat, arome), sladkor, glukozni sirup, emulgator E422 glicerol, koruzni škorb.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov, soje, mandljev, lešnikov, pistacij, oreščkov, žveplovega dioksida in sulfitov.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 2175 kJ / 520 kcal:
- Maščobe: 28 g, od tega nasičene maščobe: 27 g
- Ogljikovi hidrati: 65 g, od tega sladkorji: 56 g
- Beljakovine: 2 g
- Soli: 0 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.