Emulzija za peko, okus kokosa. Uporabite kokosovo emulzijo v katerem koli receptu, ki zahteva ekstrakt kokosa, in dosezite bolj aromatične rezultate. Emulzije se uporabljajo predvsem za pekovske izdelke, lahko se obdelujejo pri visokih temperaturah, lahko pa se uporabijo tudi namesto ekstraktov. Odlikuje jih predvsem bogat, trden in dolgotrajen okus.
Emulzije so alternativa ekstraktom na vodni osnovi, brez alkohola. Namesto alkohola je okus mikrokapsuliran v naravnih stabilizatorjih in suspendiran v vodi.
Sestavine: voda, propilenglikol, umetna aroma, E415 ksantan gumi.
Alergeni Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov, soje, mleka, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženih kot SO2.
Ta izdelek ima: Kosher certifikat, brez glutena.
Pred uporabo dobro pretresite.
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Kirgizistanu.