Pripravljena sladkorna pasta (fondant), primerna za prekrivanje tort. Je izredno elastična in odporna. Zagotavlja popoln rezultat tudi pri zelo tankih debelinah (lahko tudi do 1 mm brez razpok).
Priporočljivo je, da maso pred uporabo gnetete vsaj dve minuti, da postane še bolj elastična in odporna. Če to ni dovolj, priporočamo, da jo na hitro segrejete v mikrovalovni pečici (700 W) za največ 10 sekund.
- Ohrani strukturo tudi pri temperaturah nad 30 ° C in visoki vlažnosti.
- Pasta Top se lahko uporablja tudi za torte, ki potrebujejo shranjevanje v hladilniku.
- Lahko se obarva z barvilom, ki je topen v maščobi.
- Ima nežno aromo vanilije, ki poudari njen sladki okus, ki odlično dopolnjuje okus torte.
- Zlahka prenese temperaturne spremembe, ne da bi oddajal vlago ali, da bi pokal.
Sestavine: sladkor (72%), glukozni sirup, kakavovo maslo, koruzni škrob, stabilizator E422 glicerol, visoko oleinsko sončnično olje, emulgator E466 karboksimetil celuloza, aroma, onzervans E202 kalijev sorbat, kislina E330 citronska kislina.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov, soje, mandljev, lešnikov, pistacij, oreščkov, mleka in žveplovega dioksida in sulfitov.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 1660 kJ / 396 kcal:
- Maščobe: 6,1 g, od tega nasičene maščobe: 2,7 g
- Ogljikovi hidrati: 85 g, od tega sladkorji: 81 g
- Beljakovine: <0,5 g
- Soli: 0,07 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.