Koncentrirana, aromatizirana pasta je primerna za pripravo tort, ganaša, makronov, kolačev, biskvita, sladoleda, moussa, jogurta in raznih prelivov.
Navodila za uporabo:
- Za sladoled, zamrznjen jogurt, mousse, panakoto: 100 gramov paste vmešajte v 1 liter smetane ali mleka.
- Za torte: vmešajte 120 gramov paste v 1 kg mešanice.
- Kreme, glazure in čokolada: dobro premešajte za okus
- Sladoled, jogurt in želeji: Zmešajte ali prelijte.
Uživamo ga lahko samostojno ali vmešanega v sladke dobrote. Uporabite ga kot marmelado in kot aromo za torte izjemnega okusa.
Sestavine: pulpa manga, glukozni sirup, sladkor, kislina E330 citronska kislina, arome, emulgator E406 agar in E440 pektin, barvila E100 kurkumin, E160a karoten.
Alergeni: Lahko vsebuje tudi sledi jajc, oreščkov, soje, mleka, mandljev, lešnikov in pistacije.
Brez glutena.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g: 1043 kJ / 246kcal
- Maščobe 0 g, od tega nasičene 0 g
- Ogljikovi hidrati 60 g, od tega sladkorji 49 g
- Beljakovine 0 g
- Sol 0,03 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.