Ustvarite zvezdice. Napolnite jih s polnilom po želji. Čudovita ideja za sladka darilca.
Prednost silikona pred običajnimi kalupi: strjeno čokolado lahko odstranite iz kalupa, ne da bi jo zlomili.
Kalup je primeren za temperature od -40 ° C do + 220 ° C. Lahko ga uporabljamo v pečici, mikrovalovni pečici, hladilniku in zamrzovalniku, šokerju in pomivalnem stroju.

Cream of Tartar (FunCakes) 80g
Saracino modelirna masa fuksija 250g
Model za izrez cvet PME, 4 kom.
Sladkorna dekoracija golobčki beli (Todekor)
Saracino pasta lešnik, 200 g
Slamice - modro bele Decora
Čokolada v tubi za dekoriranje - roza modra, bela, rjava (ScrapCooking)
Gel za pisanje v tubi - rumen (Decora)
Gladilka za obmazovanje tort (scraper) PME
Cake topper tisk na pleksi slonček z darilom
Model za izrez - list 1 (Cakestar)
Knjiga stories by Lea: Moderne torte in sladice 2
Prilagodljiv pekač za piškote (Dr. Oetker)
Silikonski model za diamantno srce 6
Pekač za potico - šarkelj, fi 22cm, višina 11,5cm
Kalup za čokoladno jajce 3 kom (PME) 






