Za vaše sladice naredite različne obrobe iz izomalta, sladkorne mase, marcipana, modelirne mase, čokolade. Vsi kalupi Karen Davies so narejeni v Veliki Britaniji in neodvisno testirani v Nemčiji, da se zagotovi skladnost z najvišjimi živilskimi standardi.
Velikost kalupa 21 x 12 cm.
Navodila za uporabo: Maso dobro pregnetemo. V kolikor ne uporabljate modelirnega fondanta, fondant zmešajte s Tylo praškom ali CMC-jem. Naredite kroglico in dobro potisnite maso v kalup. Nežno obrnite in potisnite maso iz modela.
Po potrebi kalup predhodno posujte s koruznim škrobom.
Proizvedeno v Veliki Britaniji.

Slamice - oranžno črne Decora
Barvni sladkor rumen (FunCakes)
Metalic košarice za muffine - rdeče
Model za izrez - sladoled
Pekač za peko 6 donutsov (krofkov) Patisse
Sladkorna dekoracija mini rožice pisane (Todekor)
Sladkorna dekoracija marjetice modre (Todekor)
Sladkorna dekoracija orhideje modre (Todekor)
Nastavek za večbarvno brizganje
Fractal barva v gelu 30g - živo rdeča
Model za izrez - golob 






