Sladkorna masa z okusom vanilije. Za najboljši rezultat je priporočljiv naslednji postopek: Pustite, da sladkorna masa doseže sobno temperaturo, nato jo gnetemo, dokler ni gladka in elastična. Posujte delovno površino z malo sladkorja v prahu in fondant z valjarjem enakomerno razvaljajte (debelina 2-3 mm). Primerno za pokrivanje torte in izrezovanje oblik. Primerno tudi za barvanje z živilskimi barvami. Za najboljše rezultate pustite, da fondant eno uro po barvanju pokrit počiva. Pred nadaljnjo obdelavo sladkorno maso znova zgnetemo. Za prekrivanje okrogle torte s premerom 20 cm, boste potrebovali približno 500 g fondanta.
Sestavine: sladkor (79%), rastlinska maščoba (palmino jedro, palma), glukozni sirup, voda, emulgatorji E422 glicerol, E415 ksantan gumi, E466 karboksimetil celuloza, E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, konzervans E200 sorbinska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti E330 citronska kislina, naravna aroma, barvila E120 karminska kislina, E133 briljantno modro FCF, E102 tartrazin, E129 alura rdeče AC, E141 bakrov kompleks klorofila, E153 rastlinsko oglje.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi mandljev.
E102 in E129 lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok.
Ta izdelek ima Halal in košer-D certifikat in je brez glutena (NL-090-236). Primerno za vegetarijance in vegane.
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1694 kJ / 401 kcal
- Maščobe: 6,7 g, od tega nasičene maščobe: 4,6 g
- Ogljikovi hidrati: 86 g, od tega sladkorji: 83 g
- Beljakovine: 0 g
- Sol: 0,12 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.