Modelirna čokolada je namenjena modeliranju in ustvarjanju okraskov. Recept brez dodanih barvil, brez glutena, brez hidrogenirane maščobe in palmovega olja. Modelirna ćokolada ohranja strukturo tudi pri 30 ° C in ne razpoka. Lahko se jo barva z barvami topnimi v maščobi.
Sestavine: čokoladna kuvertura 39,6% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator SOJIN lecitin), sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, koruzni škrob, emulgator E202 kalijev sorbat.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov, mleka, mandljev, lešnikov, pistacij, oreščkov, žveplovega dioksida in sulfitov.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 1837 kJ / 437 kcal:
- Maščobe: 16 g, od tega nasičene maščobe: 10 g
- Ogljikovi hidrati: 70 g, od tega sladkorji: 55 g
- Beljakovine: 2 g
- Soli: 0,04 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v Italiji.