BAM vroča čokolada z lešniki postreže z okusom klasične čokolade, katere okus obogatijo lešniki. Vroča čokolada v prahu ustvari kremno, a ravno pravo gosto vročo čokolado, ki je več kot odlična popestritev hladnih jesenskih ali zimskih dni. Tokrat smo vroče čokolade pospravili v priročno embalažo, ki omogoča pripravo sedmih vročih čokolad. V embalaži se skriva tudi dozirna žlička, ki omogoča enostavno doziranje in olajša pripravo.
BAM klasična vroča čokolada z lešniki (220 g) ustvari kremno, a vseeno ravno prav gosto vročo čokolado. Klasičnemu okusu vroče čokolade smo dodali še bogat okus lešnikov, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Vroča čokolada navduši tudi s priročnim pakiranjem, ki omogoča pripravo sedmih vročih napitkov. V embalaži čaka tudi dozirna žlička, ki omogoča enostavnejše doziranje.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi mleka, soje in žveplovega dioksida.
-
Maščobe 6,5 g, od tega nasičene 4,0 g
-
Ogljikovi hidrati 28 g, Od tega sladkorji 20 g
-
Prehranske vlaknine0 g
-
Beljakovine6,0 g
-
Sol 0,03g
1. 125 ml mleka segrejemo. Segretemu mleku (125 ml) postopoma dodamo eno merico BAM vroče čokolade (32 g).
2. Mešanico segrevamo do vretja in pri tem pogosteje mešamo, da preprečimo nastanek grudic. Napitek pustimo vreti do želene gostote. Za še bolj gosto različico uporabimo 100 ml mleka.
BAM nasvet: k vroči čokoladi lahko dodamo še mini marshmallow penice, vanilijevo ali lešnikovo pasto in postrežemo.
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Vročo čokolado shranjujemo pri temperaturi med 5 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno v EU.