Čokolada, ki se tali, za izdelavo bonbonov, čokoladnih okraskov, glazur ali drippinga.
Lahko jo uporabite tudi kot obliv za sveže sadje.
Narejeno iz prave belgijske čokolade.
Priprava: Stopite v mikrovalovni. Stali se pri max. 800W v skledi. Dobro premešajte vsakih 15-20 sekund. Ustavimo segrevanje, ko se skoraj popolnoma stalijo (vidni so še majhni delci). Mešajte, do gladkega. Utrdite v hladilniku (10-15 min.). Če želite obliti čim tanjše, dodajte nekaj kapljic rastlinskega olja.
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo (24%), polnomastno mleko v prahu, kakavova masa (11%), emulgator: E322 lecitin (soja), naravna aroma (vanilija).
Alergeni: mleko in soja.
Izdelek ima Halal certifikat.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 2357kJ/563 kcal
- maščobe: 36,2 g – od tega nasičene 21,8g
- ogljikovi hidrati: 50,9g – od tega sladkorji: 49,9g
- beljakovine: 7g
- sol: 0,2g
Shranjujte v suhem in temnem prostoru.
Proizvedeno v EU.