Čokolada, ki se tali, za izdelavo bonbonov, čokoladnih okraskov, glazur ali drippinga.
Lahko jo uporabite tudi kot obliv za sveže sadu.
Narejeno iz prave belgijske čokolade.
Priprava: Stopite v mikrovalovni. Stali se pri max. 800W v skledi. Dobro premešajte vsakih 15-20 sekund. Ustavimo segrevanje, ko se skoraj popolnoma stalijo (vidni so še majhni delci). Mešajte, do gladkega. Utrdite v hladilniku (10-15 min.). Če želite obliti čim tanjše, dodajte nekaj kapljic rastlinskega olja.
Sestavine: kakavova masa (43%), sladkor, kakavovo maslo (13%), emulgator: E322 sojin lecitin, aroma (vanilija).
Alergeni: soja.
Izdelek ima Halal certifikat.
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 2307kJ/551 kcal
- maščobe: 37 g – od tega nasičene 22g
- ogljikovi hidrati: 46g – od tega sladkorji: 43g
- beljakovine: 5,1g
- sol: 0g
Shranjujte v suhem in temnem prostoru.
Proizvedeno v EU.