Za najboljši rezultat je priporočljiv naslednji postopek: Pustite, da sladkorna masa doseže sobno temperaturo, nato jo gnetemo, dokler ni gladka in elastična. Posujte delovno površino z malo sladkorja v prahu in fondant z valjarjem enakomerno razvaljajte (debelina 2-3 mm). Primerno za pokrivanje torte in izrezovanje oblik. Primerno tudi za barvanje z živilskimi barvami. Za najboljše rezultate pustite, da fondant eno uro po barvanju pokrit počiva. Pred nadaljnjo obdelavo sladkorno maso znova zgnetemo. Za prekrivanje okrogle torte s premerom 20 cm, boste potrebovali približno 500 g fondanta.
Sestavine: sladkor (79%), rastlinska maščoba (palmino jedro, palma), glukozni sirup, voda, emulgatorji E422 glicerol, E415 ksantan gumi, E466 karboksimetil celuloza, E471 mono- in digliceridi maščobnih kislin, konzervans E200 sorbinska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti E330 citronska kislina, aroma, barvila E120 karminska kislina.
Alergeni: lahko vsebuje sledi mandljev.
Ta izdelek je brez glutena (NL-090-234).
Energijska in hranilna vrednost na 100g: 1695 kJ / 401 kcal
- Maščobe: 6,7 g, od tega nasičene maščobe: 4,6 g
- Ogljikovi hidrati: 86 g, od tega sladkorji: 83 g
- Beljakovine: 0,1 g
- Sol: 0,12 g
Doziranje izdelka, mora biti skladno z uredbo 1333/2008/ES.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.

Mešanica za red velvet cake brez glutena, 400g (FunCakes)
Silikonski model polkrog fi 40 mm, višina 20 mm Silikomart
Deco melts - limeta zelena 250g
Kalup za čokoladna jajca, 30g 10 kom.
Slamice - belo rdeče Decora
FunCakes sladkorna masa - pastelno zelena 250g 





