Invertni sladkor je sirup, ki je narejen iz glukoze in fruktoze. Je slajši od navadnega sladkorja in manj nagnjen h kristalizaciji. Je nekoliko drugačnega okusa in deluje vlažilno, zaradi česar pecivo ostane dlje sveže.
Zelo uporaben je tudi pri pripravi ganachejev, kjer pomaga doseči zahtevano gladkost in odličen občutek v ustih.
Pekovski izdelki, kot so medenjaki in piškoti, dobijo lepo rjavo barvo in prijeten okus.
Sestavine: invertni sladkorni sirup (100%).
Energijska in hranilna vrednost na 100 g: 1199 kJ / 280 kcal
- maščoba: 0 g, od tega nasičena: 0 g
- ogljikovi hidrati: 70 g, od tega sladkorji: 70 g
- beljakovine: 0 g
- sol: 0 g
Izdelek ima Halal certifikat.
Hranite v suhem in temnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.
Proizvedeno na Nizozemskem.