Karakteristika mlečne čokolade Callebaut 823NV
- Vsebnost kakavovih delov: 33%
- Vsebnost mleka: 21%
- Vsebnost maščobe: 36%
- Oblika: v majhnih diskih
- Viskoznost: ***
823NV je zelo lahka in kremasta mlečna čokolada z rahlim pridihom karamele. Idealna je v kombinaciji s sestavinami, ki imajo subtilen lahek okus.
Callebaut je sinonim za čokolado po celem svetu in predstavlja najboljšo belgijsko čokolado. Največ slaščičarn in čokoladnic po svetu uporablja prav čokolade Callebaut, ki imajo izrazit belgijski karakter.
Čokolade so zelo fino mlete, kar v ustih pušča največjo možno aromo. Čokolada vsebuje izključno pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo.
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno MLEKO v prahu, kakavova masa, emulgator: SOJIN lecitin, aroma vanilije. Kakavovi deli 35,1% (+/-1,5), nemastni kakavovi deli 4,9% (+/-0,5), mlečni deli 21,8% (+/- 1), mlečna maščoba 6,0% (+/-0,5).
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.