Pasta Saracino je primerna za pripravo sladoleda, moussa, panna cotte, semifreddov idr.
Navodila za uporabo: Pred uporabo pasto dobro premešajte. Uporabite 100-120 gramov paste na 1 liter osnovne mešanice. V kolikor pasto dodajate za pečeno testo (biskvit), uporabite 120 gramov paste na 1 kg testa. Pasta bo poleg tega, da bo sladici dodala nepogrešljivo aromo in okus, jo seveda tudi obarvala in jo naredila še lepšo.
Priporočamo shranjevanje pri temperaturi, ki ne presega 25 °C, na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote. Lešnikova pasta ohrani svoje značilnosti leto dni.
Sestavine: lešniki, sladkor, dekstroza, pust kakav v prahu, arašidovo olje, emulgator: sojin lecitin; arome.
Alergeni: lešniki in soja. Lahko vsebuje tudi sledi jajc, oreščkov in mleka.
Energijska in hranilna vrednosti na 100 g: 2255 kJ/539 kcal
- Maščobe 39 g, od tega nasičene 5 g
- Ogljikovi hidrati 40 g, od tega sladkorji 34 g
- Beljakovine 9 g
- Sol 0 g
Proizvedeno v EU.